Verdas vanndag – Vann i byer

vannpost22. mars: Det er «World Water Day» i dag, og årets tema er vatn i byar. Hovudarrangementet i Oslo er i CIENS i Forskningsparken, med eit heildagsarrangement ved Norsk hydrologiråd, Norsk vannforening, Tekna, Norsk bistandsforum og UNESCO-kommisjonen. Det er vel kanskje ikkje god tone å sitere seg sjølv, men eg er vorten utfordra av masterbloggen.no til å skrive eit innlegg om vatn, og eg har filosofert over millenniumsmåla for vassforsyning og sanitærtenester. Innlegget finn du her.

Biletet, som eg tok i Delhi i 2009, syner ein vannpost som nok tilfredstiller FNs krav til «improved water source» og dermed stettar minimumskrava i millenniummålet for vassforsyning. Ville du vore nøgd med ei slik vassforsyning?

Reklame

2 Svar to “Verdas vanndag – Vann i byer”


  1. 1 Anne Aaby 2011/03/22 ved 12:19

    Tusen takk for et godt innlegg til Masterbloggen! Synes det var interessant å få ulike perspektiver på FNs milleniumsmål 7c.

    Anne

  2. 2 Line Barkved 2011/03/22 ved 14:13

    Dette er et så viktig tema at jeg synes det er helt betimelig å sitere seg selv:) Takk for at du tok utfordringen og takk for opplysende innlegg på Masterbloggen! Det maner til ettertanke.


Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: