Ny doktor

Svein OlavDen 6. mai forsvarte Svein Olav Krøgli avhandlinga si, «Automatic extraction of potential impact structures from geospatial data – examples from Finnmark, Northern Norway» for ph.d.-graden. Prøveforelesinga var «Combining terrain analysis with remote sensing in the geosciences: methods and applications». Vi gratulerer Svein Olav og rettleiarane, Henning Dypvik og Bernd Etzelmüller! I høve disputasen er det intervju med Svein Olav i forskning.no – sjå her. Svein Olav tek nå til i ny jobb på Bioforsk.

Reklame

0 Svar to “Ny doktor”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: