Semesterstart

Så er dt ikkje lenger til å fornekte at sommaren er på hell. I går møtte dei nye bachelorstudentane våre på introduksjonmøtene, ca 45 programstudentar på GGG og 65 på FAM, og heile veka er tett med aktivitetar (og studentfestival). Vår nye rektor Ole Petter Ottersen helsa dei nye studentane på velkomstsermonien på Universitetsplassen i dag tysdag førmiddag, og vår rapportør (Annik) melder om stort frammmøte og ein flott seremoni. Vi ynskjer alle dei nye studentane våre velkomne! Ta godt i mot dei, så Blindern-sjokket ikkje vert for stort!

Reklame

0 Svar to “Semesterstart”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: