Gratulerer med dagen, Ifi!

ifiStorebror på fakultetet, Institutt for informatikk, fyller år i dag. Nå er slik sett 34 år i utgangspunktet ikkje så mykje å feire, for informatikarar var vel 32 (20 i det hexadesimale talsystemet) større, for ikkje å snakke om 42, som er svaret på alle store spørsmål i fylgje «A hitchhiker’s guide to the galaxy». Grunnen til at vi likevel stoppar opp ved jubileet, er at det ikkje er alle 34-åringar som får eit bygg på 28250 m2 på fødselsdagsgåve! Vi ynskjer våre kollegaer i andre enden av campus til lukke med dagen og med Ole-Johan Dahls hus!

Reklame

0 Svar to “Gratulerer med dagen, Ifi!”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: