Geopad?

ipadI samarbeid med Universitetsbiblioteket køyrer vi i haust masterkurset GEO4220 – «Depositional Environments and Biostratigraphy» med heile pensum på lesebrett – iPad. Det er 40 studentar på kurset, så Henning Dypvik har fått ei dobbel utfordring i år – dobbelt så mange studentar som planlagt, og 40 lesebrett i tillegg. Tanken kom opp då vi diskuterte med UB at det er lite miljøvenleg med pensum på elektroniske media dersom studentane skriv alt ut på papir. GEO4220 er eitt av to kurs på UiO som er valgt ut som pilotar. Aftenposten var til stades ved utdelinga av lesebrett i biblioteket – les meir her. Bilete frå Aftenposten.

Reklame

0 Svar to “Geopad?”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: