Glasiologene grev seg inn

Planlagt istunnel i Klimapark2469Planane er klare for å bygge ein istunnel i Juvfonna nedanfor Galdhøpiggen. Den 20-30 meter lange tunnelen vil verte ein del av Klimapark2469. Området viser både tidligare tiders kulturarv og effektar av klimaendringar, og er lett tilgjengeleg for publikum og forskarar fortel Bernd Etzelmüller ved Avdeling for naturgeografi. Institutt for geofag er partnar i Klimapark2469. Meir om istunnelen her.

Reklame

0 Svar to “Glasiologene grev seg inn”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: