Godt år!

Så er vi godt i gang med 2010. Det er seg tjuendeafta – på Tjuendedagen (den 13. januar – Sankt Knut) må sjølv dei største juleentusiastane innsjå at no er det på tide å få juletreet og sende dei forsinka julebreva. Sjølv om det var ei stille romhelg er det nå full fart – vi har allereide avvikla strategiseminaret 5 og 6. januar, har gjort vårt på Fagleg-pedagogisk dag 8. januar, og geologar og andre deltek i desse dagar på det 29. Nordiske vintermøte i geologi som i år vert arrangert i Oslo, på Radisson SAS Scandinavia. Torsdag 14. er det møte med tilsynssensorane, og så tek undervisninga til over helga. Så her er det berre å brette opp ermane. Eg nyttar høvet til å ynskje dykk alle godt år som det heiter på sognavis (for ikkje å seie «gått aor»).

Reklame

0 Svar to “Godt år!”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: