Gijs Breedvelt «back in business»

Det er med glede me ynskjer Gijs attende i aktivt fagleg arbeid, etter at han i sju veker har fronta NGI i rettsaka som pågår om massedeponeringa ved Malmøykalven. NGI er her tiltala saman med Secora og Oslo Havn. Forhandlingane er no avslutta. Sjølv om dom fyrst fell i februar, må det vere lov å peike på at det tilhøvet at reist tiltale mot NGI i saka reiser viktige prinsipielle spørsmål om fagkompetansen si stilling og omdøme i samfunnet i dag.

Reklame

0 Svar to “Gijs Breedvelt «back in business»”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: