Norsk-russisk samarbeid i Barentshavet

Nokre vil sikkert ha sett oppslag i Dagens Næringsliv om samarbeidsprosjekt med Russland i Barentshavet, eit samarbeid som også omfattar Universitetet i Oslo. Dette er i røynda ei gamal sak, det gjeld eit tilleggsprosjekt til PETROBAR-prosjektet (prosjektleiar Jan-Inge Faleide) som var etablert allereide i 2007, sjå f.eks her. At det er plukka opp av media no kjem truleg av at søknaden om årets tokt er ute til høyring no.

Reklame

0 Svar to “Norsk-russisk samarbeid i Barentshavet”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: