Allmøte om BOA fredag den 13

Eg minner om allmøtet komande fredag den 13 kl 13:15 i Auditorium I i Geologibygningen. Vi skal ta opp status og erfaringer fra innføring av «Reglement for bidrags- og oppdragsfinansiert aktivitet (BOA)» – det nye prosjektbudsjettering- og regnskapssystemet, og ikkje minst kva verknader det vil ha for prosjektleiarane våre. Møtet ligg mellom Natgeos faglunsj og PEGGs seminar, så her er det gode høve til å kombinere fag og mammon.

Reklame

0 Svar to “Allmøte om BOA fredag den 13”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: