Hans Økland er død

Professor emeritus Hans Økland døydde fredag 23. april på Tåsenhjemmet. Hans var født i 1918, og vart altså 91 år. Han var del av det sterke miljøet i atmosfæredynamikk på Institutt for geofysikk, og publiserte sin siste vitskapelege artikkel ,»Modification of frontal circulations by surface heat flux», i Tellus i 1998, 80 år gamal – men held foredrag på fagseminar på Geofysisk institutt i Bergen så seint som i 2006. Det er gravferd frå Nordberg kyrkje fredag 30. april kl 14:00.

Reklame

0 Svar to “Hans Økland er død”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: