Stipendiatstillingar

Den strategiske stipendiattildelinga frå fakultetet er no klar. Instituttet fekk ein til stasningsområdet «Petroleumssystemer og bassengutvikling», to til det strategiske satsningsområdet «Water as a regulator in biogeochemical cycles» og ein til kryosfæreforsking. Tidlegare er det gjeve to til SUCCESS – Forskningssenter for miljøvenleg energi. Stillingane er med i ei stor fellesutlysning frå fakultetet. Søknadsfristen er 15. mai, men det er mogeleg for studentar som tek mastergrad i vårsemesteret å søke.

Reklame

0 Svar to “Stipendiatstillingar”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: