Høyring av «Klimakur 2020»

Klimakur 2020Regjeringa har sett ned etatgruppa Klimakur, samansett av representantar frå Norges vassdrags- og energidirektorat, Oljedirektoratet, Statens vegvesen, Statistisk sentralbyrå og Klima- og forurensningsdirektoratet. Etatsgruppa la 17. februar fram rapporten Klimakur 2010 – Tiltak og virkemidler for å nå norske klimamål mot 2020″. Instituttet er invitert som høyringsinstans – høyringfristen er 20. mai. Send innspel til instituttleiar direkte eller gjennom avdelinga.

Reklame

0 Svar to “Høyring av «Klimakur 2020»”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: