Takk til Tyge

Professor Tyge Greibrokk, Kjemisk institutt, hadde måndag et innlegg i Aftenposten som eg trur mange av oss nikka attkjennande til. Media har i det siste, med god av utspel og innspel av høg og låg innan systemet, teikna eit bilete av universitetet som arbeidsplass som i alle fall eg har store problem med å kjenne meg att i. Forrykkte professorar, mobbing, trakassering, vitskapelege stillingar som ikkje vert utlyst internasjonalt, stipendiatar og mastergradstudentar som som hovedregel brukar æver på å bli ferdige – det er då ikkje slik kvardagen vår er. Eg kjenner universitetet er ein allsidig og spennande arbeidsplass som stor takhøgde og fri debatt – og med lærarar og rettleiarar som har stor omsut for studentar og stipendiatar og som lukkast godt i å få dei gjennom på normert tid. Alt kan verte betre, men det biletet av arbeidsmiljøet vårt som no omverda nå får presentert er ein karikatur. Så takk til Tyge!

Reklame

0 Svar to “Takk til Tyge”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: