Geologibygningen

Det er ikkje nye garderobeskåp som tek opp plassen i vestibylen i Geologibygningen om dagen, men nye hovudtavler. Det skal altså skiftast tavler og stigeledningar. Tavlene vil verte innstallert komande helg. Straumen vert teken i to-tida på fredag, men skal vere attende til arbeidsstart på måndag. Instituttet sine serverar vert flytt til CIENS. Det vert avbrot på dei heimeområdene som ligg på desse, det gjeld fyrst og fremst fellesområda til instituttet. Arnstein Orten er vår mann på saka, og vil til ei kvart tid vere den som har best oversikt over den aktuelle situasjonen. Han kjem også til å melde frå når serverane våre er oppe og går att.

– og samstundes vil vi minne om ryddinga i bomberomet!

Reklame

0 Svar to “Geologibygningen”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: