Geofagevaluering 2010

Geofagmiljøa i Norge vart som dei fleste vil vite internasjonalt evaluert i 1997/1998. Mykje vatn har runne i havet sida den tid, og Forskningsrådet set no i gang ein ny evalueringsrunde. Det vert informasjonsmøte med institusjonane 2. februar. Sjølvevalueringsfasen går fram til midten av april, og institusjonsvitjingane frå den internasjonale komiteen kjem etter sommaren. Dette er ein svært viktig sak for instituttet som kjem til å stå i fokus mykje av året. I fyrste omgang er det viktig at alle oppdaterer Frida – både publikasjonar, formidling, seminar og konferansar, gjesteforskarvitjingar og -utreiser, og prisar.

Reklame

0 Svar to “Geofagevaluering 2010”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: