– og så er det jul

Eg sit her på vesleafta i Geologibygningen medan juleroa sig innover Blindern og instituttet. Det er ellers sjeldan stille i bygget – det er til vanleg liv og aktivitet til nesten alle døgnets tider og alle dagar i veka. No er det lenge mellom kvar gong dørene slår og fellesskriverane går. Det er som det skal vere, no er det tid for høgtid, familie, vener og å nyte vinterdagane vi har fått som ei ekstra gåve denne jula. Før eg sløkker lyset og låser døra vil eg få takke for stor innsats i 2009, og ynskje dykk alle fredelege og velfortente høgtidsdagar. Det samme ynskjet går til alle kollegaer og samarbeidspartnerar utanfor instituttet!

God jul!
Nils Roar

Reklame

0 Svar to “– og så er det jul”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: