Bomberommet

Som alle veit som har vore innom der – bomberommet i kjellaren i Geologibygget ser ut som om det skulle vere bomba, og er ikkje tenleg verken som bomberom eller lagerrom. Ein ting er det formelle – bomberommet skal kunne klargjerast på 24 timar, og det er snaut mogeleg i dag. Viktigare er det nok at vi alle ville ha meir nytte av dette arealet dersom det vert rydda opp. Vi tek ein større oppryddingsprosess etter jul med Arnstein som general – dette er eit førevarsel.

Reklame

0 Svar to “Bomberommet”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: