Academic Ranking of World Universities

Dei fleste har vel fått med seg at UiO held stillinga på ARWU-indeksen (Shanghai Jiao Tong University) – tredje beste i Norden etter Karolingska Institutet og Københavns Universitet, mellom dei 20 beste i Europa og nr 68 i verden. Det er den posisjonen UiO har hatt dei siste fem åra. UiO gjer det best i «Computer Science» og Samfunnsvitskap, innan naturvitskap når vi ikkje opp mellom dei 100 beste (displin-rangeringane går ikkje lengre enn til dei 100 beste). Vil du sjå meir, er kjelda her. Sidene er overbelasta om dagen, så dette er tydeligvis populære saker!

Reklame

0 Svar to “Academic Ranking of World Universities”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: