Nordic PhD course on climate and hydrology

Vi har denne veka gjesting av det nordiske forskarkurset «Nordic PhD course on climate and hydrology». Dette er eit samarbeid mellom Lunds universitetet, Göteborgs universitetet, University of Oulu, Universitetet i Oslo og Universidad Federal do Rio Grande do Sul (som vi forstår eit litt utvida Norden-begrep). Professor Chong-yu Xu er vår person i kursleiinga, og vi har ein ph.d.-student med, Cosmo Socrates Ngongondo. 21-23 oktober skal deltakarane ha førelesningar hjå oss og vitje NVE og Meteorologisk institutt.

Reklame

0 Svar to “Nordic PhD course on climate and hydrology”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: