Tekna-seminar «Modellering og simulering»

Vi har fått fylgjande frå Pål Grønsund:
Jeg er PhD-student ved Institutt for Informatikk, og engasjert i faggruppen i Tekna – praktisk anvendelse av IKT. Vi skal holde et seminar om simulering og modellering. Jeg har mange venner og bekjente på geofag som jeg vet jobber med simulering og modellering ved bruk av IT-systemer, og jeg er sikker på at seminaret er relevant for mange på Institutt for geofag.

Seminaret «Modellering og simuleringer» vert helde 11. november 2009 kl 1700 – 1900 i Ingeniørenes hus, og foredragshaldar er Hans Petter Langtangen. Det er gratis, og påmeldingsfrist er 9. november. Meir Informasjon finn du her.

Reklame

0 Svar to “Tekna-seminar «Modellering og simulering»”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: