StatoilHydros forskarpris til Jan Inge Faleide

Ved ei tilstelling i Trondheim i dag 12. oktober, Technoport Awards, vart Jan Inge Faleide tildelt StatoilHydros forskarpris for 2009. Technoport Awards er «arena for utdeling av tunge og prestisjefylte teknologipriser, hvor menneskene bak teknologien blir hedret i en ramme av spennende artister». Om StatoilHydros forskerpris: «StatoilHydros forskerpris er en anerkjennelse av oppnådd forskningsresultat på høyt internasjonalt nivå. Prisen skal være en inspirasjon og støtte til den videre forskning innenfor fagområder som StatoilHydro anser som viktig innenfor sin virksomhet. Prisen er på NOK 200 000».

Tildelinga er eit prov på styrken i instituttet sin kompetanse innan petroleumsgeologi og -geofysikk. Vi gratulerer Jan Inge ned den velfortente prisen! StatoilHydro si pressemelding (med video) finn du her.

Reklame

0 Svar to “StatoilHydros forskarpris til Jan Inge Faleide”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: