Pengar til avansert vitskapleg utstyr utdelt

Då er tildelinga til tungt avansert vitskapleg utstyr klar. Til MatNat kom det berre ei løyving, «Norwegian High-Throughput Sequencing Centre» ced CEES/Biologisk institutt fekk 23 millionar. Instituttet får trøyste seg med at NGIs søknad om «SAFFT – Shearing, fracturing and flow in geomaterials related to petroleum reservoirs, CO2 storage and geothermal energy production» gjekk inne, vi er partner på denne. Heile lista finn du her.

Reklame

0 Svar to “Pengar til avansert vitskapleg utstyr utdelt”  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: